Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Animație poloneză la festivalul Kinofest

Anul acesta, la festivalul Kinofest din București (25-27 septembrie) va fi prezentat programul O!PLA ACROSS THE BORDERS 2015, care prezintă laureații celei de-a treia ediții a Festivalului Național de Animație Poloneză „O!PLA” - filme realizate în studiouri profesioniste, animații independente, filme studențești, videoclipuri și „epigrame” animate.

Animație poloneză la festivalul Kinofest

27 septembrie, orele 17.50-19.20 – Cinema Union, str. Ion Câmpineanu nr. 21, București

Festivalul O!PLA s-a desfășurat în 51 de orașe din Polonia, în perioada 21 martie-31 mai 2015. Ca în fiecare an, jurizarea a fost făcută de către publicul prezent la proiecții.

Festivalul își dorește să promoveze, în Polonia și în străinătate, una dintre cele mai valoroase comori ale culturii poloneze - filmul de animație - , care continuă să fie una dintre cele mai importante sfere ale artei poloneze.

La proiecție va fi prezent Piotr Kardas, organizatorul festivalului.