Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Adam Bałdych Imaginary Quartet la GHIJFest

Adam Bałdych, proaspătul câştigător al ECHO Jazz Award 2013, cea mai importantă distincţie a industriei muzicale germane acordată artiştilor din întreaga lume, va susţine un concert de excepţie în prima zi a Green Hours International Jazz Fest, care se va desfăşura în grădina clubului Green Hours în perioada 30 mai-2 iunie.

Adam Bałdych Imaginary Quartet la GHIJFest

30 mai, ora 20.30  - Calea Victoriei nr. 120, București

Tot în prima zi de festival, de la ora 19.00, va cânta Sebastian Spanache Trio.

Cvartetul va prezenta în cadrul festivalului albumul „Imaginary Room”, pentru care Adam Bałdych a obţinut luna aceasta, la Hamburg, premiul ECHO Jazz 2013 la categoria Cel mai bun muzician al anului.

„Imaginary Room”, primul album ca lider al lui Bałdych - apărut în 2012 la prestigioasa casă de discuri Act Music - a avut parte de o primire entuziastă și de cronici pozitive atât în Polonia, cât și în întreaga lume, proiectul fiind prezentat pe scenele festivalurilor de la Montreux sau Londra.

Bałdych dă viorii sale o voce și o putere emoțională care au fost prea rar ascultate în ultimii ani, oferind totodată scenei contemporane o abordare într-adevăr nouă a instrumentului său. - allaboutjazz.com

Adam Bałdych posedă astăzi, fără îndoială, o tehnică nedepășită de niciun alt violinist de jazz în viață. Ne putem aștepta la orice din partea lui. - Ulrich Olshausen / Frankfurter Allgemeine Zeitung

Adam Bałdych - vioară
Paweł Tomaszewski - pian
Michał Barański - contrabas
Paweł Dobrowolski - percuție