Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Adam Bałdych Imaginary Quartet la Gărâna

Adam Bałdych, câştigătorul ECHO Jazz Award 2013, cea mai importantă distincţie a industriei muzicale germane acordată artiştilor din întreaga lume, va susţine un concert de excepţie în prima zi a Festivalului de Jazz de la Gărâna, care se va desfăşura în perioada 10-13 iulie.

Adam Bałdych Imaginary Quartet la Gărâna

Bałdych dă viorii sale o voce și o putere emoțională care au fost prea rar ascultate în ultimii ani, oferind totodată scenei contemporane o abordare într-adevăr nouă a instrumentului său. - allaboutjazz.com
Adam Bałdych posedă astăzi, fără îndoială, o tehnică nedepășită de niciun alt violonist de jazz în viață. Ne putem aștepta la orice din partea lui. - Ulrich Olshausen / Frankfurter Allgemeine Zeitung


Adam Bałdych - vioară
Paweł Tomaszewski - pian
Michał Barański - contrabas
Paweł Dobrowolski - percuție

;