Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Shakespeare în ochii lui Warlikowski, la Craiova

„Poveștile africane” după William Shakespeare, în regia renumitului regizor polonez Krzysztof Warlikowski, deschid pe 23 aprilie cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare din Craiova.

Shakespeare în ochii lui Warlikowski, la Craiova

Warlikowski și Teatrul Nou din Varșovia înființat de acesta, împreună cu scenografa Małgorzata Szczęśniak vor primi la Craiova Premiul Internațional Shakespeare. O dată la doi ani, premiul este oferit personalităților din lumea teatrului care au avut o contribuție consistentă în promovarea operelor lui Shakespeare. El este acordat de un juriu internațional sub conducerea istoricului și criticului de teatru George Banu.

Renumitul regizor polonez are în palmares 11 spectacole bazate pe dramele lui Shakespeare. Cu o durată de peste 5 ore, „Poveștile africane” sunt extraordinar jucate de actorii Teatrului Nou din Varșovia. Pe scenă vor evolua actori polonezi de renume precum Maja Ostaszewska, Ewa Dałkowska, Adam Ferency i Jacek Poniedziałek.

Anul acesta, festivalul de la Craiova prezintă peste 25 de spectacole din 13 țări ale lumii. În timpul festivalului, publicul va putea vedea piesa regizată de Krzysztof Warlikowski de două ori – pe 23 aprilie, la ora 19.00 și pe 24 aprilie, la ora 16.00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)