Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Festivalul Capitalelor Națiunilor Centenare

În perioada 10-17 septembrie 2018 va avea loc un eveniment de excepție: Festivalul Capitalelor Națiunilor Centenare, în cadrul căruia 10 state europene vor celebra împreună 100 de ani de independență, sau de la redobândirea independenței.

Festivalul Capitalelor Națiunilor Centenare

Reprezentanți ai lumii culturale din Austria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Polonia, România, Slovacia și Ungaria vor participa la numeroase manifestări, care se vor desfășura timp de 8 zile la București. În programul festivalului se află atât spectacole de teatru, lecturi de poezie și proiecții de film, cât și conferințe, expoziții și concerte. Polonia va fi reprezentată de: Teatrul Wierszalin, cu spectacolul „Străbunii – Prima Noapte”; artista Maja Demska, care va participa la expoziția colectivă „Confluențe 100”; poeții: Dawid Mateusz, Ilona Witkowska și Hanna Samson, criticul de teatru Tomasz Wiśniewski; formația Bartosz Dworak Jazz Quartet; vor fi prezentate și filmele poloneze: „Cenușă și diamant”, „Structura cristalului” și „Piața Mântuitorului”.

Programul detaliat se află pe pagina de internet a festivalului: www.fcnc.ro