Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Sărbătoarea performance-ului la București

Performance-ul plin de emoție „Mothers of steel”, creat de duo-ul polono-român format din Agata Siniarska și Mădălina Dan, va reprezenta Polonia la Bienala Regională de Coregrafie de la Centrul Național al Dansului din București. Evenimentul, singura prezentare a artelor performative din Europa Centrală și de Est la București, este co-organizat de o instituție din Polonia - East European Performing Arts Platform din Lublin. Institutul Polonez este partener al Bienalei.

Foto: Agata Siniarska
Sărbătoarea performance-ului la București

Spectacolul polono-român „Mothers of steel” va fi prezentat pe 5 și pe 13 noiembrie în sala Stere Popescu a CNDB (bd. Mărășești 80-82). El abordează într-un mod ironic subiectul manifestării (și ascunderii) emoțiilor în public. Sub pretextul unui pastiș după un film science-fiction, cele două artiste pun întrebări cu privire la ceea ce ne determină și ne oprește să ne aratăm sentimentele în fața altor persoane.

În cadrul primei ediții a Bienalei vor fi prezentate 9 spectacole create de artiști din 7 țări, precum și vor fi organizate întâlniri și discuții. Evenimentul se dorește să devină un spațiu dedicat schimburilor de experiență și întâlnirilor între coregrafi, dansatori și performeri din întreaga Europă Centrală și de Est.

Mai multe detalii despre spectacol >>>

Programul bienalei >>>