Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

100 ani de la recâștigarea independenței Poloniei

Cu prilejul aniversării a 100 de ani de la recâștigarea independenței Poloniei, în mod excepțional în anul 2018, ziua de 12 noiembrie a fost stabilită ca zi nelucrătoare, iar Institutul Polonez va fi astfel închis publicului. Cu toate acestea, pentru toți iubitorii Poloniei avem o surpriză neobișnuită!

100 ani de la recâștigarea independenței Poloniei

Vă invităm cu bucurie la o călătorie excepțională prin Polonia alături de șase vloggeri români, care începând cu 11 noiembrie vor relata online aventurile lor pe pagina www.Polonia100.ro. La acțiunea  #Polonia 100 participă Lipa-Lipa, Travel n2 și Liviu i Ligia Boca.

Polonia și-a recâștigat independența pe 11 noiembrie 1918. După 123 de ani de anexări și împărțiri ale teritoriilor poloneze între Rusia, Prusia și Austria, care le-au acaparat de trei ori și au încercat să-i priveze pe polonezi nu doar de patria lor, ci și de limba, tradițiile și cultura lor, țara a revenit pe harta Europei.