Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Progressive rock din Polonia la București

Riverside, legendă a rock-ului progresiv revine în România pentru a-și prezenta noul album „Wasteland” în cadrul festivalului SoundArt din București. Concertul polonezilor va avea loc pe 10 martie, în clubul Quantic.

Progressive rock din Polonia la București

Riverside a fost înființată în 2001, în Varșovia, si are 7 materiale discografice la activ, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, Wasteland”, a fost lansat în septembrie 2018. Asemănată cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate formații de progressive rock din Europa.

Turneul european alături de formația americană Dream Theater în 2007 a fost doar începutul unei ascensiuni rapide, astăzi Riverside fiind o prezență nelipsită la mari festivaluri de progressive rock (și nu numai), atât în Europa cât și în Statele Unite ale Americii.

Concertul Riverside va avea loc duminică, 10 martie, la ora 22.45, în clubul Quantic din București (șoseaua Grozăvești nr. 82).

În cadrul festivalului, sâmbătă, 9 martie, vor susține concerte încă două formații poloneze – Sunnata și Weedpecker.

Programul complet al festivalului