Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Ascultă știri din Polonia

Dacă vrei să știi ce se întâmplă în Polonia, vă invităm să ascultați Radioul Polonez pentru străinătate, un post public care emite în limbi străine din anul 1936. Astăzi poate fi ascultat în șase limbi, printre care în engleză, germană și rusă.

Ascultă știri din Polonia

La nici 11 ani de la debut, Radioul Polonez, înființat în anul 1925, a început să emită în limba engleză pentru ascultătorii străini. Tradiția a fost continuată, iar numărul de limbi în care a fost emis programul din Polonia a crescut. În prezent, stația emite în limbile engleză, germană, rusă, ucraineană, bielorusă și polonă.

Pe lângă programele transmise în diferite țări din lume, Radioul Polonez pentru străinătate dispune și de site-uri web care furnizează cele mai noi știri din Polonia. Versiunea în limba engleză a acestora, accesibilă din 2007 la adresa www.thenews.pl, a fost desemnată de săptămânalul britanic „The Economist” drept cea mai bună sursă de informații despre Polonia.

Vă invităm să ascultați programele radio și să vizitați paginile de internet ale Radioului Polonez pentru străinătate >>>