Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

100 de motive, pentru care îți place Polonia

Mazuria, Bieszczady, Gdańsk, Palatul Wilanów sau, poate, dansul „poloneza”, turta dulce de la Toruń sau berzele? Arată care este motivul pentru care îți place cel mai mult Polonia. Fă o fotografie, înregistrează un film și, pe 11 noiembrie, de Ziua Națională a Independenței publică o postare pe Twitter, Facebook sau Instagram cu #likePolska.

100 de motive, pentru care îți place Polonia

Scopul campaniei #likePolska este prezentarea a tot ceea este mai bun în Polonia: istoria bogată, locurile care merită să fie vizitate, cultura, tradițiile, obiceiurile și realizările polonezilor. Posibilitățile sunt nelimitate, fiecare își poate împărtăși povestirea preferată despre Polonia. Acestei acțiuni i te poți alătura de oriunde în lume, este suficientă o asociere pozitivă cu Polonia, care să poată fi prezentată pe rețelele de socializare.

Regulile acțiunii #likePolska

Publică o fotografie sau un film care prezintă ceea ce îți place cel mai mult în Polonia: un loc preferat, o mâncare, un obicei, un subiect sau o personalitate preferată. Sukiennice din Cracovia sau un  colțișor știut numai de tine, coțunașii sau o mâncare tradițională, bijuterii din chihlimbar sau modele populare, renumite opere de artă sau o amintire de familie – fiecare povestire despre Polonia este fascinantă, o așteptăm pe a ta. Publică pe 11 noiembrie o fotografie cu o scurtă descriere (ca postare publică) cu #PL100 și #likePolska și bucură-te împreună cu alții de cea de-a 100 aniversare a recuceririi independenței de către Polonia.

1. Postările trebuie să fie însoțite de hashtagul #likePolska.
2. Postările nu pot conține vulgarisme și nici nu pot avea un conținut susceptibil de a fi receptat de cineva ca fiind ofensator. 
3. Postările nu trebuie să aibă un conținut cu caracter politic – campania este neutră.
4. Exemplu de postare: „Îmi place Polonia pentru toamna aurie poloneză #likePolska” + fotografia unei păduri în culori de toamnă/scurtă înregistrare, care să conțină postarea ta pe această temă.
5. Cele mai creative postări, care vor atrage atenția organizatorilor, vor fi transmise mai departe prin conturi pe Facebook (@Polska – peste 68 de mii de like-uri) și pe Twitter (@Poland – 20 de mii de urmăritori și @Polska – aproape 27 de mii de urmăritori).
6. Făcând o postare cu hashtagul #likePolska, îți exprimi acordul ca postarea ta să fie transmisă mai departe și distribuită prin canalele @Poland și @Polska pe Twitter și Facebook.

Cele mai interesante postări vor fi publicate pe profilul Poland.pl de pe Facebook precum și pe profilurile @Polska și @Poland de pe Twitter.

Te poți alătura campaniei și prin atașarea logo-ului #likePolska la fotografia de profil de pe Facebook și publicarea fotografiei cu logo-ul #likePolska cu utilizarea opțiunii pentru aparatul de fotografiat (accesibil în aplicația Facebook pentru telefoane mobile).

Mai multe detalii privind campania se găsesc pe pagina Poland.pl și pe profilul facebook.com/polska/ precum și urmărind postările cu hashtagul #likePolska și #PL100.