Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Ce urmează

Pe această pagină publicăm o listă cu evenimentele pe care le organizăm în lunile următoare în România și Republica Moldova, împreună cu partenerii noștri. Programul de activitate al Institutului Polonez este actualizat constant, iar detaliile privind evenimentele le puteți găsi în link-uri, precum și pe pagina principală culturapoloneza.ro. Vă îndemnăm să vă abonați la newsletterul nostru.

MARTIE

până pe 24 martie, Șimleu Silvaniei - expoziția „Samaritenii din Markowa” în cadrul acțiunilor de comemorare a victimelor Holocaustului, Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord, Piața 1 Mai nr. 1. Detalii <<<

până pe 31 martie, Vaslui - expoziția „Luptă și suferință. Polonezii în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial”, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare”, str. Hagi Chiriac nr. 2. Detalii <<<