Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Ce urmează

Pe această pagină publicăm o listă cu evenimentele pe care le organizăm în lunile următoare în România și Republica Moldova, împreună cu partenerii noștri. Programul de activitate al Institutului Polonez este actualizat constant, iar detaliile privind evenimentele le puteți găsi în link-uri, precum și pe pagina principală culturapoloneza.ro. Vă îndemnăm să vă abonați la newsletterul nostru.

NOIEMBRIE

13-17 noiembrie, Chișinău - festivalul de film polonez CinePOLSKA, Cinema Odeon, str. Mihai Eminescu nr. 55. Detalii >>>

până pe 30 noiembrie, Chișinău - expoziția „Luptă și suferință. Polonezii în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial”, Muzeul Național de Istorie a Moldovei, str. 31 August 1989 nr. 121 A. Vernisaj: 14 noiembrie, ora 15.00. Detalii >>>