Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Agnieszka Skieterska

Agnieszka Skieterska – director al Institutului Polonez din București începând cu luna octombrie 2015.

Face parte din Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone încă din anul 2011, unde a lucrat în cadrul Biroului Purtătorului de Cuvânt fiind responsabilă pentru diplomația digitală și comunicarea prin internet a instituției și a misiunilor diplomatice poloneze în străinătate.

Înainte de intrarea în diplomație, a fost jurnalist și reporter pentru diferite instituții media din Polonia. În activitatea sa ca jurnalist s-a ocupat în mod special de zona Balcanilor, a scris și despre România, pe care a vizitat-o cu regularitate începând din anul 2001.

Este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din Varșovia și a studiat, de asemenea, la Colegiul Europei de Est din cadrul aceleiași universități. În timpul liber este o pasionată exploratoare a zonei Carpaților și ghid montan.