Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Sugestii și reclamații

Primirea și soluționarea reclamațiilor și a sugestiilor primite de Institutul Polonez din București se realizează conform regulilor specificate în Hotărârea nr. 13 a Ministrului Afacerilor Externe din data de 19 aprilie 2016 cu privire la primirea și soluționarea petițiilor, reclamațiilor și sugestiilor de către Ministerul Afacerilor Externe (Registrul Hotărârilor Ministerului Afacerilor Externe poz. 17 și 39). Detalii la http://www.msz.gov.pl/pl/kontakt/skargi_i_wnioski/skargi_i_wnioski

Obiectul reclamațiilor adresate Ministerului Afacerilor Externe poate fi atingerea intereselor reclamanților survenită în urma unor neglijențe sau a îndeplinirii necorespunzătoare a îndatoririlor ce revin în domeniul administrației publice, de către instituțiile diplomatice poloneze din străinătate sau angajații acestora, sau de către structuri organizatorice ale MAE din țară sau ale angajaților acestora.

Obiectul recomandărilor făcute Ministerului Afacerilor Externe îl poate constitui perfecționarea organizării și îmbunătățirea funcționării unităților din resortul afacerilor externe, eficientizarea activității acestora precum și preîntâmpinarea incorectitudinilor.

Orice reclamație sau sugestie trebuie să conțină în mod obligatoriu adresa persoanei care depune reclamația sau sugestia (localitatea, codul poștal, strada și numărul și numărul apartamentului). Reclamațiile și sugestiile care nu conțin adresa semnatarului reclamației sau a sugestiei nu vor fi luate în considerare.

Temeiul legal și procedura detaliată >>> http://www.msz.gov.pl/pl/kontakt/skargi_i_wnioski/skargi_i_wnioski

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)