Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Și va veni Crăciunul @ News from Polska

Un spectacol emoționant despre pierderea unui membru al familiei, cu o tragedie națională pe fundal. Piesa, deși inspirată din întâmplări autentice - catastrofa aviatică de la Smoleńsk -, reușește să nu fie un manifest publicist-politic, ci se concentrează asupra celor mai profunde emoții ale celor care nu se află în atenția media.

Și va veni Crăciunul @ News from Polska

Spectacol  în limba polonă, cu subtitrare în limba română.

prezintă: Agnieszka Przepiórska, regia: Piotr Ratajczak, text: Piotr Rowicki

Pilotul unui avion guvernamental moare într-o catastrofă. Soția acestuia își stăpânește durerea, îi apără memoria în fața manipulării presei și a politicii murdare, apoi cedează isteriei, pentru ca la final să intre în camera lui, să se uite la zecile de fotografii de pe biroul lui, descoperind că ea nu se află în niciuna dintre ele…

Drama puternică a cuiva care se regăsește în suferință. Acest spectacol este ceva mult mai profund decât un simplu comentariu cu privire la catastrofa de la Smoleńsk.  Este, de asemenea, o povestire despre cum în spatele tragediilor naționale se ascund tragedii individuale, iar ieșirea din doliu după cineva apropiat este mult mai grea și dureroasă decât depășirea unei traume colective.

„Przepiórska este în acest rol provocatoare, obraznică, suferindă, furioasă și pierdută. În același timp.” - Jacek Wakar

Agnieszka Przepiórska – actriță. Născută la Varșovia. Absolventă a Secției de Actorie a Școlii Superioare de Stat de Artă Teatrală și Film din Sankt Petersburg. După întoarcerea în Polonia, în anii 2005-2008, a fost actriță a Teatrului Dramatic „Jerzy Szaniawski” din Wałbrzych. A jucat în numeroase teatre din întreaga Polonie. Din anul 2008 locuiește la Varșovia. În sezonul 2011/2012 a realizat roluri la Teatrul Imka și Teatrul Consecvent. În prezent lucrează la proiectul independent de teatru satiric „Incendiu la Bordel”.

Spectacolul face parte din programul micro-festivalului „News from Polska” la București.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)