Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

RE// MIX la Festivalul Temps d'Images Cluj

În cadrul Festivalului Internațional de Teatru, Dans și Video „Temps d'Images” din Cluj-Napoca dansatoarea Ramona Nagabczyńska va prezenta performance-ul „RE:Accumulation” - o reinterpretare a creației celebrei dansatoare Trisha Brown. „RE:Accumulation” face parte din proiectul RE//MIX al teatrului independent Komuna//Warszawa.

RE// MIX la Festivalul Temps d'Images Cluj

Coregrafie: Ramona Nagabczyńska
Muzică: Alexander Zekke
Video: Miguel Nieto
Lumini: Jan Cybis
Producție: komuna//warszawa, cycle RE//MIX 2012
Partener: Polish Institute of Music and Dance
www.komuna.warszawa.pl

Urmat de un lecture despre proiectul RE//MIX susținut de curatoarea Magda Grudzińska.

Pentru Nagabczyńska cele mai interesante întrebări despre cum se schimbă percepția spectatorului în funcție de contextul istoric și cum artiștii, ale căror creații sunt încorporate în contextul definit de un output anterior în domeniul lor, își schimbă raportul față de creație. Astăzi, cu atâtea mijloace media disponibile și o tendință de constantă amplificare și îmbunătățire, conceptul acumulării pare să aducă asocieri complet diferite față de anii `70, când Trisha Brown lucra la primele ei perfomance-uri bazate pe acumulare. Nagabczyńska vrea să demonstreze că trecutul ar putea fi o sursă infinită de inspirație și nu neapărat o limitare.

RamonaNagabczynska_MagdaMosiewicz_2

Născută în 1984, Ramona Nagabczyńska a studiat dansul contemporan la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din Frankfurt/Main și la The Place în Londra. Ca dansatoare, lucrează cu numeroși artiști, atât străini, cât și polonezi și, în același timp, își creează propriile proiecte coregrafice.

 

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)