Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Masterat în studii poloneze

Facultatea de Istorie a Universităţii Jagiellone din Cracovia, în colaborare cu Facultatea de Limba Polonă din cadrul aceleaşi universităţi, anunţă un nou program de masterat interdisciplinar în studii poloneze.

Masterat în studii poloneze

Programul se adresează tuturor absolvenţilor de studii BA în ştiinţele umaniste şi sociale, interesaţi de istoria, literatura şi cultura poloneză, precum şi de istoria şi cultura evreilor în Polonia. Este obligatorie cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat.
Acest program de patru semestru, lansat la cea mai veche universitate din Polonia - Universitatea Jagiellonă, fondată în 1364 -, începe în luna octombrie 2012.

Pentru detalii, vizitaţi pagina web http://www.cash.polonistyka.uj.edu.pl/pjh.php sau îi puteţi scrie dlui. prof. univ. Jakub Basista (Institutul de Istorie) la adresa de e-mail  basista@chello.pl.

Publicat: 23-05-2012

Unde şi când?

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)