Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concurs pentru sigla Prieteniei Polono-Române

Institutul Polonez din București lansează un concurs pentru crearea unei sigle care va comemora cea de-a 20-a aniversare a semnării la 25 ianuarie 1993 a „Tratatului cu privire la relațiile prietenești și la cooperarea dintre Republica Polonă şi România”. Această siglă va fi utilizată de către unitățile diplomatice poloneze din România pe parcursul anului 2013. Câștigătorul concursului va intra în posesia unui premiu în valoare de 1000 de euro.

Concurs pentru sigla Prieteniei Polono-Române

Concurs de creaţie – „Semnul prieteniei polono-române”

Regulamentul concursului:

 1. Organizatorul concursului este Institutul Polonez din București. Concursul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ambasadorului Republicii Polone în România și al Ministrului Afacerilor Externe al României.
 2. Scopul concursului este crearea siglei „Semnul prieteniei polono-române” ce comemorează cea de-a 20-a aniversare a semnării la 25 ianuarie 1993 a Tratatului cu privire la relațiile prietenești și la cooperarea dintre Republica Polonă şi România. Această siglă va fi utilizată de către unitățile diplomatice poloneze din România precum şi de partea româna pe parcursul anului 2013.
 3. La concurs pot participa toate persoanele care depun proiectul lor original, prin e-mail, conform indicațiilor articolului 5 ale prezentului regulament.
 4. Concursul se va desfășura în perioada 4 decembrie 2012 – 10 ianuarie 2013. Rezultatele concursului vor fi afișate pe site-ul Institutului Polonez până la data de 16 ianuarie 2013.
 5. Condiția participării este trimiterea siglei create de către participant, în format PDF,  împreună cu numele, adresa lui poștală și o declarație cu textul „Subsemnatul/a…declar pe proprie răspundere că sigla trimisă a fost produsă de mine și că nu aduce atingere drepturilor de autor ale unei terțe părți.”, până la data de 10 ianuarie 2013 (inclusiv), pe adresa de e-mail a Institutului Polonez din București:  bucuresti@instytutpolski.org (ca subiect „Concurs SEMNUL PRIETENIEI”).
 6. Vor fi luate în considerare exclusiv lucrările însoţite de declaraţia pe proprie răspundere a participantului că este autorul siglei trimise (scanată, originalul va fi eventual solicitat).
 7. Câștigător va fi declarat participantul care va primi cele mai multe voturi din partea juriului care va evalua propunerile trimise în perioada 10 -15 ianuarie 2013. Juriul va fi compus dintr-un reprezentant al Institutului Polonez din Bucureşti, un reprezentant al Ambasadei Republicii Polone la Bucureşti şi un reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe al României.
 8. La cerere, autorului siglei câștigătoare îi va fi solicitată sigla produsă şi în format vectorial.
 9. Câștigătorul se obligă să cedeze Institutului Polonez drepturile de autor ale proiectului.
 10. Câștigătorului îi va reveni un premiu în valoare de 1000 de euro net.
 11. Institutul Polonez din București își rezervă dreptul de a acorda premii suplimentare pentru lucrările pe care le va considera remarcabile.
 12. Ca premii suplimentare vor fi acordate invitații la evenimentele culturale organizate de Institutul Polonez, cărți sau albume despre Polonia și cultura poloneză, știință și istorie, CD-uri cu muzică clasică poloneză sau jazz, traduceri din literatura poloneză în limba română și gadget-uri promoționale ale Institutului Polonez.
 13. Marele premiu precum şi premiile suplimentare se vor acorda în perioada aniversării semnării Tratatului… între Republica Polonă şi România, în cadrul unei ceremonii despre care câștigătorii vor fi informaţi ulterior.
 14. Înscrierea lucrării în concurs presupune acceptarea regulamentului de față.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)