Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concurs pentru drafturi de film

Dacă ai o idee pentru un lungmetraj, îți recomandăm să participi la competiția Film Spring Open Previs, adresată producătorilor de film aflați la începutul carierei. Competiția urmărește să fie o rampă de lansare în carieră pentru regizorii debutanți, dar și să promoveze un nou model de realizare a filmelor pentru înscrierea lor în diverse competiții, și anume PREVIS – un draft al lungmetrajului.

Concurs pentru drafturi de film

Cei care doresc să participe ar trebui să înscrie în concurs scene din viitorul lor proiect cinematografic. Participanții au libertatea să filmeze în orice cadru (de exemplu, o scenă din cafenea parisiană poate fi filmată într-un simplu apartament din București), să apeleze la actori profesioniști, dar și la cei non-profesioniști, familie sau prieteni. Inventivitatea regizorilor va fi pusă la încercare având în vedere că resursele pe care le au la dispoziție sunt limitate.

Juriul va ține cont de faptul că nu notează un film întreg, ci doar un draft. Filmările pentru proiectul câștigător vor începe în cadrul workshop-urilor Film Spring Open-Air, în mai 2013.

Pentru mai multe informații, accesați pagina http://www.filmspringopen.eu/previs.html.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)