Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Artist din Moldova, la rezidențiat în Polonia

Vladimir Us va participa la un program de rezidențiat și studiu pentru artiști din Europa de Est „Re-Directing: East”, organizat de Artists-in Residence Laboratory din Centrul Artei Contemporane „Castelul Ujazdowski” din Varșovia. Sejurul artisului și curatorului chișinăuian la Varșovia este susținut de Institutul Polonez din București.

Artist din Moldova, la rezidențiat în Polonia

Începând cu anul 2013, programul A-I-R Laboratory, împreună cu Biroul de Cultura a Primariei Municipiului Varșovia a inițiat rețeaua de schimburi de experiență „Re-Directing: East”. Scopul acestui program este inițierea contactelor pentru imparțirea reciprocă a cunoștiințelor, experiențelor în domeniul de cultură și aproprierea între mediile artistice din Polonia și țările ale Europei de Est, Orientului Apropriat și Aziei Centrale. Sintagma „Re-Directing” se referă aici la recunoașterea nevoii de a începe o colaborare cu artiști și curatori din alte țări decăt cele occidentale. Aceștia au beneficiat de programul A-I-R Laboratory în ultimi 9 ani.  A-I-R Laboratory se ocupă de organizare sejurulilor de creație și de studiu a artiștilor străini la Varșovia din 2003.  

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)