Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Jazz polonez la Sibiu Jazz Competition

Tânăra și promițătoarea formație poloneză de jazz Adam Jarzmik Quintet se află printre finaliștii concursului Sibiu Jazz Competition, care se va desfășura la Sala Thalia din Sibiu în perioada 10-12 noiembrie. Marele câștigător va fi desemnat duminică, 12 noiembrie. Le ținem pumnii muzicienilor polonezi!

Jazz polonez la Sibiu Jazz Competition

Pentru prima oară de la lansare, concursul Sibiu Jazz Competition, inițiat în anul 1979, se separă de Festivalul de Jazz de la Sibiu și, timp de trei zile, se mută la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu (str. Cetății nr. 5).

Concertul grupului polonez este programat pentru ziua de 11 noiembrie, iar în finala din 12 noiembrie va ajunge dacă va trece de semifinală. Concertele încep în fiecare seară la ora 19.00.

Cvintetul Adam Jarzmik a fost înființat în 2015, la Katowice. Compozițiile aparțin liderului grupului, Adam Jarzmik și sunt inspirate de muzica unor giganți ai jazzului, precum Brad Mehldau, Aaron Parks și Aaron Goldberg, cvintetul aducând prospețime pe scena jazzului polonez. Pe lângă compozițiile proprii, grupul interpretează și standarde de jazz, pe care le prezintă într-o formă complet nouă. În primăvara acestui an, muzicienii au lansat primul lor album, intitulat „Euphoria”, la casa de discuri Audio Cave. Adam Jarzmik Quintet a participat la numeroase festivaluri de jazz din Polonia și din străinătate.

Adam Jarzmik - pian

Jakub Łepa - saxofon

Paweł Palcowski - trompetă

Mateusz Szewczyk - contrabas

Piotr Budniak - tobe

Mai multe informații despre concurenți și bilete găsiți pe pagina concurs.sibiujazz.ro

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)