Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Ce urmează

Pe această pagină publicăm o listă cu evenimentele pe care le organizăm în lunile următoare în România și Republica Moldova, împreună cu partenerii noștri. Programul de activitate al Institutului Polonez este actualizat constant, iar detaliile privind evenimentele le puteți găsi în link-uri, precum și pe pagina principală culturapoloneza.ro. Vă îndemnăm să vă abonați la newsletterul nostru și să ne urmăriți pe Facebook și Twitter.

IUNIE

21 iunie, orele 18.30-21.00, București - ziua porților deschise la Institutul Polonez, str. Popa Savu nr. 28. Detalii <<<

30 iunie, ora 20.00, Cluj Napoca - concertul formației de world music Kroke în cadrul festivalului Jazz in the Park, Parcul Central. Detalii <<<

IULIE

12-15 iulie, Gărâna - muzicieni polonezi la festivalul internațional de jazz Gărâna Jazz Festival, Poiana Lupului

12-15 iulie, Bistrița - poetul polonez Marcin Baran la Festivalul Internațional de Poezie și Muzică de Cameră „Poezia e la Bistrița”

20-29 iulie, Râșnov - filme poloneze în cadrul Festivalului de Film și Istorii, Cetatea Râșnov

 

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)